Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het tekort van het teveel

23 september 2021 @ 20:00 - 21:30

Lezing van Damiaan Denys – Het tekort van het teveel – in Nijmegen op 23 september 2021.

Wat gaat er mis in de geestelijke gezondheidszorg? En waarom leiden volgens psychiater Damiaan Denys meer investeringen juist tot een slechtere zorg? Een groot deel van het probleem ligt in de commercialisering van de zorg, maar het probleem ligt voor een deel ook bij onszelf. We moeten meer oog krijgen voor het feit dat vervelende ervaringen nou eenmaal bij het leven horen in plaats van te hopen dat een therapeut ze wegpoetst.
 
Damiaan Denys is filosoof en hoogleraar Psychiatrie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij doet onderzoek naar deep brain stimulation bij psychiatrische aandoeningen zoals dwangstoornissen, depressie en verslaving. Hij schreef diverse boeken waaronder Het tekort van het teveel.
 
Datum en tijd: Donderdag 23 september 2021, van 20:00 – De Vereeniging, Keizer Karelplein 2d, Nijmegen
 
Aanmelden en meer inlichtingen Radboud Universiteit: www.ru.nl/radboudreflects/agenda/lezingen/@1314167/tekort-teveel-lezing-psychiater-damiaan-denys/

 

Gegevens

Datum:
23 september 2021
Tijd:
20:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Nijmegen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer