Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het grootste kennisfestival van Nederland: Innovatief organiseren

11 juni 2020

Het Grootste kennisfestival van Nederland vindt plaats in het Havenkwartier van Deventer op 11 juni 2020. Met 85 sprekers, 10 artiesten, 16 podia, en eten en drinken.

 

Het festival kent in 2020 haar eerste lustrum. Dat betekent de vijfde editie in Deventer. Maar het Kennisfestival werd daarnaast ook al twee keer in Groningen georganiseerd en dit jaar ook voor de tweede keer in Breda.

Het idee voor het festival is bedacht op Lowlands 2014. Bij het Kennisfestival staat kennis op de voorgrond maar er is tevens te genieten van muziek, theater en lekker eten en drinken.

Het Kennisfestival heeft als thema innovatief organiseren. Hoe kun je ervoor zorgen dat jouw organisatie en medewerkers klaar zijn voor de veranderingen die eraan komen?

Het onderwerp past goed bij de opzet van het Festival. Het gaat niet alleen om technologische innovaties maar vooral ook andere aspecten van innoveren.

Let bijvoorbeeld op het onderzoek van professor dr. Henk Volberda, hoogleraar Strategic Management & Innovation aan de Faculteit Economie en Bedrijfskunde van de Universiteit van Amsterdam. Dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim organiseren binnen je organisatie zijn voor driekwart bepalend voor het succes.

 
Het Festival start om 13.00 uur maar ook in de ochtend van donderdag 11 juni 2020 staan de vele deelnemende organisaties al paraat.

 

Zie voor volledig programma en meer info bij Het Grootste Kennisfestival: www.hetgrootstekennisfestival.nl

Gegevens

Datum:
11 juni 2020
Evenement Categorie:

Locatie

Deventer

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer