Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Grote verwachtingen

23 januari 2020 @ 16:30 - 19:00

Grote verwachtingen, bijeenkomst van het Nederlands Genootschap voor Internationale Zaken (NGIZ), met Geert Mak in Den Haag op 23 januari 2020.

Omslag Grote verwachtingen van Geert MakGrote verwachtingen is het door Geert Mak geschreven vervolg op het zeer succesvolle In Europa dat vijftien jaar geleden verscheen. Waar In Europa handelde over de twintigste eeuw en hoe die, in veel opzichten gruwelijke periode getekend door twee wereldoorlogen, ons heeft gevormd, gaat Grote verwachtingen over de eerste twee decennia van de eenentwintigste eeuw. Het neemt de draad op waar In Europa eindigde, in 1999. Twintig jaar later is de sfeer en stemming in en rond Europa minder optimistisch dan toen, met Brexit en Euroscepsis, een door crises geteisterde EU, het Amerika van Donald Trump en een agressief Rusland. Om maar enkele voorbeelden te noemen. Wat is van de hoge verwachtingen uitgekomen? Hoe staat Europa er twintig jaar later voor?

Over deze vragen gaat Geert Mak op 23 januari 2020 in gesprek. De bijeenkoms wordt ingeleid en voorgezeten door Jan Rood, voorzitter van het NGIZ.

 

Datum en tijd: Donderdag 23 januari 2020, van 16.30 – 19.00  uur; na afloop borrel
Plaats: Museum Sophiahof, Sophialaan 10, Den Haag
Entree: Gratis

 

Inschrijven en meer info bij NGIZ: www.ngiz.nl/events/grote-verwachtingen-ngiz-clingendael-bijeenkomst-met-geert-mak-op-23-januari/

Gegevens

Datum:
23 januari 2020
Tijd:
16:30 - 19:00
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer