Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland: Innovatief organiseren

26 september 2019 @ 13:00 - 22:00

Na het grote succes van de eerste editie in 2017, vindt in Groningen op donderdag 26 september 2019 wederom het Grootste Kennisfestival van Noord-Nederland plaats. Het thema dit jaar is Innovatief organiseren. Net als twee jaar geleden biedt dit evenement de inhoud van een congres, maar in de sfeer van een festival. Het Suikerunieterrein is opnieuw het decor van het kennisfestival.

Het concept van het Kennisfestival is bedacht op Lowlands 2014, een festival met veel muziek maar ook veel dingen daaromheen. Bij het kennisfestival is dat omgedraaid: een festival met veel kennis. Het gaat behalve over technologische innovaties vooral ook over dynamisch leiderschap, nieuwe vormen van samenwerken & co-creatie en slim organiseren binnen je organisatie.

Er zijn lezingen, zestig sessies en workshops over innovatie, gecombineerd met muziek, theater, kunst en lekker eten en drinken.
Er is bijvoorbeeld een lezing van topscheidsrechter Kevin Blom, hoogleraar Janka Stoker, oud-voetballer en doelman Hans van Breukelen, entrepreneur Mark Vletter (Voys Telecom), hoofdredacteur van CustomerTalk Egbert Jan van Bel, organisatiefilosoof en ontregelaar Ben Kuiken en Erik Schoppen, merkexpert, neurowetenschapper en gedragsonderzoeker.

Datum en tijd: Donderdag 26 september 2019, van 13.00 – 22.00 uur
Plaats: Suikerunieterrein aan de Energieweg, Groningen
Entree: € 195,- pp: vanaf 4 personen € 175,- pp

Ga voor volledig programma, namen sprekers, aanmelden en meer info naar Het grootste Kennisfestival van Noord-Nederland: https://hetgrootstekennisfestivalvannoordnederland.nl/

Gegevens

Datum:
26 september 2019
Tijd:
13:00 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Groningen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer