Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Fraude Film Festival 2021

4 november 2021 - 5 november 2021

Het Fraude Film Festival vindt plaats op 4 en 5 november 2021, een jaarlijks terugkerend festival met films, documentaires, workshops, interviews over fraude en fraudebestrijding. Het festival beoogt het maatschappelijk bewustzijn over fraude te vergroten en een trendbreuk in de bestrijding ervan te forceren.

Locatie van het festival is Pathé Tuschinski in Amsterdam. Donderdag 4 november is een besloten bijeenkomst. Op vrijdag 5 november is iedereen van harte welkom, na aanschaf van een toegangsbewijs.

Deze zevende editie belooft veel nieuws te brengen. Tijdens de pandemie zaten de fraudeurs niet stil! Zo meldde de Fraudehelpdesk in Nederland dat er in 2020 voor meer dan 41 miljoen schade gemeld werd, een flinke stijging ten opzichte van het jaar ervoor. Er kwamen maar liefst 350.000 meldingen van fraude binnen…
Kortom, de noodzaak tot bestrijding van het verschijnsel fraude blijft bestaan. Sterker nog, de urgentie neemt alleen maar toe als gevolg van de digitalisering die steeds meer slachtoffers maakt.

Anti Fraude Award 2021

Onderdeel van het Fraude Film Festival is de uitreiking – dit jaar op 4 november – van de Anti Fraude Award aan een persoon of organisatie die zich op bijzondere wijze heeft ingezet voor de bestrijding van financieel-economische criminaliteit. In voorgaande jaren is de prijs uitgereikt aan onder meer Opgelicht?!, Transparency International, Team High Tech Crime, Peter Olsthoorn, Bart de Koning en Paul Depla.

Bestellen kaarten, programma en meer inlichtingen bij FFF: www.fraudefilmfestival.nl

Gegevens

Begin:
4 november 2021
Einde:
5 november 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer