Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festival van de Journalistiek 2023

30 juni 2023 @ 14:00 - 21:00

Op vrijdag 30 juni 2023 vindt de veertiende editie van het Festival van de Journalistiek plaats. Het is hét evenement voor journalisten en alle werkenden in de media.

Journalistiek is een vak! Ook nog eens het mooiste vak. Alle reden er een spetterend festival aan te wijden. Dit jaar komen de grote thema’s voorbij: de oorlog in Europa (Oleksiy Sorokin over werken aan het front in Oekraïne), het vertrouwen in de journalistiek (Christiaan Triebert van de New York Times), veiligheid op de werkplek (Aïcha Marghadi over de NOS en hoe nu verder).

FTM-hoofdredacteur Eric Smit wordt live op het podium getatoeëerd én geïnterviewd door Chris Helt, hoofdredacteur van  Villamedia.
Tweede Kamerlid Pieter Omtzigt verzorgt de roast: hoe staat het met de macht en tegenmacht in ons land?
In Operatie Interview wordt een bekende gast ondervraagd door drie journalisten. Wie precies, houden we nog even geheim.
’s Avonds bespreekt Frénk van der Linden het ‘Wantrouwen in de media’.

Of je nou freelancer bent of in vaste dienst, programmamaker, fotograaf of schrijvend journalist, ervaren of student; 30 juni is gegarandeerd een dag waar je vol energie en met interessante nieuwe contacten vandaan komt.

Datum en tijd: Vrijdag 30 juni 2023, van 14.00 tot 21.00 uur, met aansluitend borrel
Plaats: Beeld & Geluid, Zeestraat 82, Den Haag
Entree: € 25,-; € 10,- of € 45,-

Volledig programma, bestellen tickets en meer info bij Nederlandse Vereniging van Journalisten: www.nvj.nl/festival-journalistiek-2023

Gegevens

Datum:
30 juni 2023
Tijd:
14:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer