Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Festival: Dutch Media Week

2 oktober 2023 - 8 oktober 2023

Van 2 t/m 8 oktober 2/23 vindt de achtste editie van het het festival Dutch Media Week plaats in mediamuseum Beeld & Geluid in Hilversum.

De Dutch Media week toont de ontwikkeling van de media en de impact ervan op mens en maatschappij. In een inspirerende festivalsetting ontmoeten professionals uit de creatieve (media)industrie, jong talent, het algemene publiek, scholieren en studenten elkaar om te netwerken, om showcases te presenteren, inspiratie op te doen of gewoon voor hun plezier.

Op het programma staan o.m. de Business & Innovation Days op 2 en 3 oktober.: “Visionaire experts en vernieuwers, nemen je mee op een onvergetelijke reis van inspiratie, kennis en netwerkmogelijkheden”.
Meer info en bestellen tickets: www.dutchmediaweek.nl/programma/business-innovation/?ex_date=20231002

Op  7 en 8 oktober is er een groot publieksevenement: de Dutch Media Week Xperience Days. Dit is de vernieuwde versie van de oude Open Studiodagen. Bezoek de studio’s van Omroep MAX, Khalid & Sophie, OP1 en de gloednieuwe virtual production-studio. De EO en de NOS zijn aanwezig met workshops en attracties op het journaalplein en op het Joop van den Endeplein. Leer zingen, presenteren, podcast maken of  filmen.
Ga voor meer info naar: www.dutchmediaweek.nl/dutch-media-week-xperience-days/

Een ander onderdeel van het programma van de Dutch Media week is de Magische Mediastage waarin iedereen tussen de 8 en 88 jaar een kans maakt op een unieke ervaring van één dag achter de schermen van een mediabedrijf. Heb je altijd al willen weten hoe het is om als cameraman/vrouw een voetbalwedstrijd in beeld te brengen? Of hoe een NPO-radio-uitzending wordt geproduceerd? Of zelf willen aanschuiven bij de redactievergadering van jouw favoriete tv-programma of magazine?
Inschrijven voor de Magische Mediastage kan tot en met 3 september. Ga naar: www.dutchmediaweek.nl/inschrijving-magische-mediastage-geopend/

Ga voor volledig programma en bestellen tickets van het festival naar Dutch Media Week: www.dutchmediaweek.nl/

Gegevens

Begin:
2 oktober 2023
Einde:
8 oktober 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Hilversum

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer