Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De mens in de behandelkamer. De zin van het leven delen

8 februari 2023 @ 09:30 - 17:30

Dirk de Wachter vindt dat therapeuten zichzelf meer mogen uitspreken. Op het congres Menselijkheid in de behandelkamer in Zeist op 8 februari 2023 spreekt hij over de rol van de therapeut in het maatschappelijk debat. De Vlaming Dirk De Wachter is  hoogleraar en psychiater/psychotherapeut.

Tot welke hoogte kun je ‘menselijkheid’ tonen in de behandelkamer; wat is nog ethisch verantwoord? Soms zijn we vergeten dat verdriet bij het leven hoort. We moeten leren om ook de mindere kanten van het leven te omarmen. Past dit bij de zin van het leven en bij wat ons leven zinvol maakt?

De zin van het leven delen

Op het congres interviewt Fokke Obbema Dirk de Wachter over de zin van het leven en het levensverhaal. Anton Hafkenscheid en Peter Daansen verrijken het programma met toepasselijke perspectieven.
Fokke Obbema werkt als journalist bij de Volkskrant. Hij legt zich voor de krant toe op zingeving. Zijn eerste boek hierover, De zin van het leven, werd een bestseller.
Peter Daansen is klinisch psycho­loog, psycho­thera­peut, cognitief gedrags­thera­peut. Anton Hafkenscheid is klinisch psycho­loog en psycho­thera­peut.

Het congres wordt georganiseerd door de Rino Groep, instituut voor opleidingen, cursussen en congres­sen op het gebied van de GGZ.

Datum en tijd: Woensdag 8 februari 2023, van 9:30 – 17:30 uur
Plaats: Hotel Figi, Het Rond 2, Zeist
Entree: € 325,–

Inschrijven, volledig programma en meer info bij Rino Groep: www.rinogroep.nl/opleiding/6086/congres-de-mens-in-de-behandelkamer-met-dirk-de-wachter.html#

Gegevens

Datum:
8 februari 2023
Tijd:
09:30 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Zeist

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer