Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de stad 2019

28 oktober 2019

De stad lééft en staat prominent op de agenda. Op maandag 28 oktober is het de Dag van de Stad 2019 in Den Haag. Tijdens dit jaarlijkse evenement komen alle stedelijke professionals samen voor inspiratie en kennisuitwisseling, voor economisch sterke, duurzame, toekomstbestendige én leefbare steden.

Onder de titel Wie durft?! krijgen het podium: moedige ondernemers, architecten, theatermakers, wetenschappers, vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties, actieve inwoners én bestuurders. Wat al deze mensen bindt is hun lef, cojones en bravoure. De Dag van de Stad biedt een warm welkom aan stedelijke visionairs die verder durven kijken dan hun neus lang is. Aan mensen die vastgeroeste denkpatronen loswrikken, met een boog om ingesleten olifantenpaden heenlopen en juist nieuwe routes uitstippelen. Het tonen van lef is ook durven staan voor jezelf in moeilijke omstandigheden, bijvoorbeeld als je wordt bedreigd, geïntimideerd of bespot. Hoe blijf je dan koersvast als professional én als mens?

Sprekers zijn o.a.: Daan Roovers,  filosofe en docent publieksfilosofie aan de Universiteit van Amsterdam; Ilja Leonard Pfeijffer,  schrijver, dichter en classicus; Jos Wienen, sinds 2016 burgemeester van de gemeente Haarlem; Ruben Terlou,   documentairemaker, fotograaf en arts; Pauline Meurs, hoogleraar Bestuur van de Gezondheidszorg van Erasmus Universiteit Rotterdam; Winy Maas, architect en urbanist; Kajsa Ollongren, vice-premier en minister van Binnenlandse Zaken.

Datum: Maandag 28 oktober 2019
Plaats: World Forum, Churchillplein 10, Den Haag

Inschrijven, volledig programma (met workshops) en meer info bij Dag van de Stad: https://dedagvandestad.nl/

Hieronder de video met wethouder Robert van Asten over de Dag van de Stad 2019.

Gegevens

Datum:
28 oktober 2019
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer