Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dag van de publieke dienstverlening

22 juni 2023 @ 09:30 - 18:00

De tweede editie van de Dag van de publieke dienstverlening vindt plaats in Den Haag op donderdag 22 juni 2023. Thema is Samen werken aan vereenvoudiging.

De dag bestaat uit twee delen:

  • In de ochtend is het mogelijk om een bezoek te brengen aan een uitvoerings- of maatschappelijke organisatie. Op diverse locaties gaan vertegenwoordigers uit politiek, beleid, uitvoering, bedrijfsleven en de samenleving met elkaar in gesprek over concrete voorbeelden van knelpunten in de beleidsuitvoering en over mogelijke oplossingen en verbeteringen.
    Organisaties die kunnen worden bezocht zijn o.m. de Belastingdienst, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland,  het CAK, Nationaal Archief, Kamer van Koophandel, UWV en gemeente Den Haag, het CBR, Ministerie van BZK i.s.m. WAu, Dienst Justitiële Inrichtingen, CIZ. Ministerie van Financiën DienstToeslagen.
    ​​​​​​​​​​​​​​
  • Het plenaire middagprogramma vindt plaats in The Hague Conference Center New Babylon. In verschillende workshops en sessies komen op een interactieve manier onderwerpen aan de orde die op meerdere plekken in de publieke dienstverlening spelen.

Datum en tijd: Donderdag 22 juni 2023, van 9.30 – 18.00 uur
Plaats: The Hague Conference Center New Babylon, Anna van Buerenplein 29, Den HaagA
Aanmelden op www.aanmelder.nl/144038/subscribe

Volledig programma: www.aanmelder.nl/144038/part_program

De VN heeft de internationale dag voor publieke dienstverlening (Public Service Day) uitgeroepen om mensen die openbare beroepen uitoefenen te erkennen voor hun bijdrage aan de gemeenschap. Daarnaast worden jongeren gestimuleerd tot een carrière in de openbare sector.

Zie ook Werk aan uitvoering: www.werkaanuitvoering.nl/ac

Gegevens

Datum:
22 juni 2023
Tijd:
09:30 - 18:00
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer