Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

AVS Schoolleiderscongres 2020 – Kracht!

20 maart 2020 @ 09:30 - 16:30

Kracht! is het thema van het 25e AVS Schoolleiderscongres dat plaatsvindt op vrijdag 20 maart 2020 in het vertrouwde NBC in Nieuwegein. Voor schoolleiders dé gelegenheid om te genieten van uitdagende workshops en in gesprek te gaan over de toekomstagenda. Leer van praktijkvoorbeelden, proef aan onderzoeksresultaten, maak kennis met theorieën en ontmoet collega’s. Want bindkracht is voor velen de allerbelangrijkste reden om het AVS Schoolleiderscongres te bezoeken.

Het onderwijs is in ontwikkeling en beweging. Dat vraagt daad- en vindingskracht van schoolleiders. Innovatieve en toekomstgerichte leidinggevenden die een visie hebben op ontwikkeling, de strategische rol en positie van de schoolleider, en die van het team. De sector zoekt schoolleiders die het heft in handen nemen en met man-, slag- en innovatiekracht stappen durven te zetten. Voor de toekomst en voor de kinderen.


Al 25 jaar verenigd

In 2020 bestaat de AVS 25 jaar. In die periode is de vereniging gegroeid naar een volwaardige beroepsorganisatie voor leidinggevenden in het basis- en voortgezet onderwijs. Midden jaren negentig, bij de start van de AVS, had niemand het over de schoolleider. Dat was een primus inter pares met vooral onderwijsinhoudelijke taken. Het onderwijs werd nog zwaar aangestuurd door het ministerie. Eind jaren negentig kregen schoolbesturen meer invloed en werd de schoolleider aangesproken op de kwaliteit van het onderwijs.

Tijdens het congres wordt stilgestaan bij het 25-jarige bestaan van AVS, bij wat er is bereikt voor schoolleiders.

Klik hier voor de brochure 25 jaar AVS – Algemene Vereniging schoolleiders: www.avs.nl


Sprekers

Petra van Haren, voorzitter AVS

Charles Wood, medeoprichter van Impact Education dat in Hong Kong Engelse taalcursussen verzorgt voor studenten en internationale scholen. Zijn passie voor techniekonderwijs bracht hem naar New York waar hij heeft gewerkt voor de American Youth Literacy Foundation. Hij ontwikkelde daar een leerplan dat door middel van een app analfabetisering bij volwassenen tegengaat. Momenteel is Charles eindverantwoordelijk voor alle internationale samenwerkingsverbanden van CENTURY Tech.

Farid Tabarki onderzoekt als oprichter van Studio Zeitgeist de veranderende tijdgeest

Foppe de Haan bracht SC Heerenveen naar de eredivisie-subtop, behaalde kampioenschappen met Jong Oranje en stond de Oranje Leeuwinnen bij tijdens het gewonnen Europees Kampioenschap in 2017. De Haan gaf als twintiger gymles op basisscholen in Enschede en Akkrum. Later was hij docent aan het Cios in Heerenveen.

 

Datum en tijd: Vrijdag 20 maart 2020, van 9.30 – 16.00 uur
Plaats: NBC Congrescentrum, Blokhoeve 1, Nieuwegein
Entree: Leden: € 235,-; niet-leden: € 480,-

 

Aanmelden, volledig programma en meer info bij AVS: www.avs.nl/congres2020

Gegevens

Datum:
20 maart 2020
Tijd:
09:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Nieuwegein
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer