Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

1001 Voorbeelden – Juiste zorg op de juiste plek

8 september 2021 @ 12:30 - 17:30

Tijdens het online congres 1001 Voorbeelden – Juiste zorg op de juiste plek van de Federatie Medisch Specialisten op woensdag 8 september staat de vraag centraal wat er nodig is om de juiste zorg op de juiste plek een stap verder te brengen. Wat kunnen we leren van ‘1001’ voorbeelden van medisch specialisten?
 
Dag in dag uit maken medisch specialisten in heel Nederland de juiste zorg op de juiste plek mogelijk. Of het nu gaat om een gezamenlijk spreekuur met huisartsen, het oprichten van een netwerk met paramedici, zorg thuis leveren met behulp van telemonitoring of het meewerken aan zorgevaluatieonderzoek: er zijn ‘1001’ voorbeelden van medisch specialisten die voorop gaan in vernieuwing om de zorg toegankelijk, innovatief en betaalbaar te houden.
   
Dagvoorzitters zijn journalist Twan Huys en Robert Sie, anesthesioloog en vicevoorzitter van Federatie Medisch Specialisten.
 
Datum en tijd: Woensdag 8 september 2021, van 13.00 – 17.30 uur
Deelnamekosten € 49,-, € 99,- of  € 149,-
 
Van te voren  is het nodig de Yellenge-app op uw telefoon of tablet te installeren.
 
Inschrijven, volledig programma met namen sprekers en meer info bij Federatie medisch specialisten: www.demedischspecialist.nl/agenda/congres-1001-voorbeelden/programma

 

Gegevens

Datum:
8 september 2021
Tijd:
12:30 - 17:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer