Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Landelijke actieweek wetenschappelijke onderwijs

24 september 2018 - 28 september 2018

In de week van 24 tot 28 september 2018 vindt de landelijke actieweek van WOinActie plaats. Aan verschillende universiteiten worden dan colleges in de buitenlucht gegeven om aandacht te vragen voor de overvolle colleges, het gebrek aan investeringen en de almaar toenemende werkdruk.

Radboud Universiteit: medewerkers die een college in de buitenlucht willen geven kunnen per e-mail contact opnemen met Willem Halffman.
Universiteit van Amsterdam: Het College van Bestuur van de Universiteit van Amsterdam heeft reeds aangegeven de openluchtcolleges te willen faciliteren. Geef je in de week van 24 t/m 28 september college en wil je meedoen? Je kunt je aanmelden via dit formulier.
Universiteit Utrecht: medewerkers die een college in de buitenlucht willen geven kunnen een e-mail sturen naar woinactieutrecht@gmail.com
Vrije Universiteit: Het College van Bestuur van de VU heeft reeds aangegeven de openluchtcolleges (VU campusplein) te willen faciliteren. Geef je in de week van 24 t/m 28 september college en wil je meedoen? Je kunt je aanmelden via dit formulier.
Wageningen Universiteit: collega’s die een college in de buitenlucht willen geven kunnen per e-mail contact opnemen met Bram Buscher.

Actie: Draag het rode vierkantje op 18 september
Het rode vierkantje kan opgespeld worden! Dit is belangrijk om de zichtbaarheid te vergroten. Bij de opening van het academisch jaar werd het al duidelijk opgemerkt door de pers. Ook voor Prinsjesdag – dinsdag 18 september 2018 – roepen we iedereen op om het rode vierkantje op te spelden!

Actie: Landelijke actiedag gehele publieke sector 2 oktober
PO in Actie – bekend van de stakingen in het basisonderwijs – heeft opgeroepen tot een landelijke actiedag voor de gehele publieke sector en in het bijzonder de zorg, het onderwijs, politie en defensie. WOinActie staat voor 100% achter deze oproep. Er is 60 miljard gesaneerd op de publieke sector sinds 2010, waardoor in alle sectoren grote problemen zijn ontstaan. Er is inmiddels een pagina op Facebook waar iedereen die geïnteresseerd is zich kan aanmelden.

  • DOE MEE AAN DE LANDELIJKE ACTIEWEEK 24 T/M 28 SEPTEMBER 2018
  • Draag het rode vierkantje op Prinsjesdag – 18 september
  • #WOinActie steunt de oproep voor een actiedag voor de gehele publieke sector op 2 oktober.

Meer info bij WOinActie: http://woinactie.blogspot.com/p/de-actie.html

rood vierkant voor WOiActie

 

Klik hier voor de flyer WOinActie:
https://www.woinactie.org/a5generiekefolderwoinactie.pdf

 

Gegevens

Begin:
24 september 2018
Einde:
28 september 2018
Evenement Categorie:

Locatie

Diverse locaties in Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer