Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Eerlijk delen is niet moeilijk’

8 september 2018 @ 12:45 - 17:00

Op 8 september 2018 vindt een symposium plaats in Amsterdam over miljardendeals en het afschaffen van de dividendbelasting: Eerlijk delen is niet moeilijk – Stop miljardencadeaus aan grote bedrijven. Organisatie is in handen van vakbond FNV i.s.m. Tax Justice Nederland

Het afschaffen van de dividendbelasting was niet terug te vinden in de verkiezingsprogramma’s. Ook over de miljardendeals met multinationals stond geen letter op papier. Toch stonden de plannen, toen de mist van de formatie was opgetrokken, ineens in het regeerakkoord. Wonderlijk!

Wat speelt zich achter de schermen af?

Kom naar het symposium en loop met enorm veel kennis op zak weer de deur uit. Ga de diepte in met workshops en volg door Naeeda Aurangzeb geleide gesprekken tussen vakbondsmensen, politici en ngo’s.
Sprekers zijn onderzoeksjournalist Eric Smit (Follow the Money) en journalist Mirjam de Rijk (Een andere verdeling van de buit).

Opening door Han Busker (voorzitter FNV).

Datum en tijd: Zaterdag 8 september 2018, van 12.45 – 17.00 uur. De workshops duren van 12.45 – 14.15 uur. Inloop vanaf 12.00 uur. Start hoofdprogramma 14.45 uur.
Plaats: Tobacco Theater, Nes 75-87, Amsterdam

Aanmelden, volledig programma en meer info bij Tax Justice Nederland: www.taxjustice.nl/symposium-eerlijk-delen-is-moeilijk/

Gegevens

Datum:
8 september 2018
Tijd:
12:45 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer