Skip to main content

Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De linkse mannen lossen het op: Het zorginfarct

28 augustus 2024 | 08:00 - 17:00

Voorstelling over ‘Het zorginfarct’, van ‘De linkse mannen lossen het op’, met longarts Sander de Hosson en Marije van der Made in Groningen op 28 augustus 2024.

De wachtlijsten in de zorg zijn gigantisch, terwijl de vergrijzing toeneemt. Een horrorscenario is rap aanstaande: er moet met steeds minder zorgverleners steeds meer zorg worden verleend.

Er is geen plek meer in het ziekenhuis en waarom is dat een probleem?
In ‘De oplossing van de dag’ lossen de Linkse mannen problemen op. Met een verbod het liefst, maar in ieder geval met nog verregaandere regulering. Dat doen ze samen met Marije van der Made, Youtuber en auteur van Dit gebeurt er als je duurzaam gaat leven.

Grote maatschappelijke problemen oplossen, laat dat maar over aan De Linkse mannen. Bram en Wilbert, de favoriete probleemoplossers, pluizen elke dag een groot maatschappelijk probleem, een lokale stootsteen en een pijntje van een bezoeker uit en lossen het op. Samen met Marjolein Rover en met elke dag een artist in residence. Want echte Linkse mannen lossen problemen op met cultuur. Het Schilderscollectief VAAF is in deze aflevering de artist in residence.

Datum en tijd: Woensdag 28 augustus 2024, van 18.00 – 19.00 uur
Plaats: Pollux – Noorderplantsoen Noord, Groningen
Entree: € 8,-

Bestellen tickets op Noorderzon: www.noorderzon.nl/programma/de-linkse-mannen-lossen-het-op-het-zorginfarct#tickets-overview

Gegevens

Datum:
28 augustus 2024
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie: