Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Maker Faire Eindhoven en Fablearn Onderwijsconferentie

28 september 2018 @ 08:00 - 30 september 2018 @ 17:00

Het grootste Maakfestival van Nederland in Eindhoven begint op vrijdag 28 september en duurt tot en met zondag 30 september 2018. Met het beste uit de makersbeweging en het maakonderwijs. Van doe-het-zelf-uitvindingen tot de nieuwste technologieën en van beginnend maker tot professional. Een waanzinnig platform voor experiment, inspiratie, netwerk en nieuwe verbindingen.

Vrijdag 28 september 2018 is gericht op professionals die zich bezighouden met formeel of informeel onderwijs. Het programma op vrijdag bestaat uit de eerste Nederlandse Fablearn-onderwijsconferentie (www.fablearn.org), met presentaties van prominente sprekers en demonstraties van creatieve makers. Je kunt zelf aan de slag tijdens een van de vele masterclasses, deelnemen aan expertmeetings of kennismaken met het aanbod op de Maakmarkt.

Zaterdag 29 en zondag 30 september 2018 is gericht op een breder publiek. Bezoekers maken op de Eindhoven Maker Faire kennis met robots, drones, technologie, techniek, geweldige uitvindingen en een kleurrijke mix van projecten. Probeer (bijna) alles zelf, doe mee met tientallen workshops, en leer solderen of zelfs coderen! Ontdek wat de meer dan 200 creatieve makers je te bieden hebben, beleef plezier en laat je inspireren!

Ontmoet 3Dkanjers op alle dagen tijdens dit fantastisceh festival. Samen met Ultimaker hebben we een gave stand ingericht waar je kennis kunt maken met 3D-printen.

Datum en tijd: Van 28 tot en met 39 september 2018, van 08,00 – 17.,00 uur
Plaats: Klokgebouw Strijp-S, Klokgebouw 50, Eindhoven

Volledig programma, registreren en meer info bij Eindhoven Maker Faire: www.eindhovenmakerfaire.nl

Volledig programma, registeren en meer info over de eerste Nederlandse Fablearn-onderwijsconfrentie: www.eindhovenmakerfaire.nl/fablearn

https://makereducation.nl/fablearn

Gegevens

Begin:
28 september 2018 @ 08:00
Einde:
30 september 2018 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Eindhoven
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer