Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dokhuis als ‘Dok-thuis’ en de betekenis voor leren en samenleven

27 mei 2024 @ 17:00 - 21:30

Op maandagavond 27 mei 2024 wordt het Rotterdamse Dokhuis een Dok-thuis. Er is eten, er is muziek (neem je eigen instrument mee!) en er zijn stille hoekjes. Er is een binnen en een buiten, om te kijken en te luisteren, om op jezelf te zijn en samen te komen, om te genieten en om te niksen. Doe je mee? Dan wordt je uitgenodigd iets van ‘thuis’ mee te nemen, iets dat jouw gevoel of waarde erbij representeert of symboliseert.

Thuis is belangrijk. Voor onderwijs, voor leren, maar evenzeer voor de dagdagelijkse omgang met elkaar, in de klas, in de buurt of de wijk, in de samenleving die we met elkaar vormen. Juist nu, in deze tijd waarin we te maken hebben met grote (vaak noodgedwongen) migratiestromen, mensen die huis en haard door oorlog of geweld achter zich laten.

Op deze Dokhuis-dialoogavond wordt de betekenis van thuis ervaren. Aanwezig zijn mensen uit buurt en wijk, van stad en platteland, vanuit uiteenlopende gronden en (verre) afkomst.

Neem iets mee wat aan ‘thuis’ doet denken

Verzoek aan bezoekers is iets mee te nemen dat ‘thuis’ representeert of aan ‘thuis’ doet denken. Deze symbolen, materialen of voorwerpen vormen een ‘levende’ expositie.

Datum en tijd: Maandag 27 mei 2024, van 17.00 uur – 21.30 uur
Plaats: Dokhuis, Doklaan 10, Oud-Charlois, Rotterdam
Entree: Gratis

Aanmelden en meer info op NIVOZ: https://nivoz.nl

Gegevens

Datum:
27 mei 2024
Tijd:
17:00 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Rotterdam

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer