Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Week van het werkgeluk

23 september 2024 - 27 september 2024

De Week van het Werkgeluk vindt plaats van 23 – 27 september 2024.

Geluk krijgt in Nederland steeds meer aandacht. Toch zijn nog veel mensen niet gelukkig op hun werk en heeft 27% één of meerdere slechte werkdagen per week. Ondanks de toegenomen aandacht voor (werk)geluk, zien we dat er in NL nog een groot verschil is tussen hoe gelukkig we ons voelen op het werk en in de rest van ons leven. Ons werk scoort beduidend lager. Dat is jammer, want we brengen veel tijd door op ons werk. Bovendien, als we daar gelukkig zijn heeft dat ook veel effect op de rest van ons leven. En ook voor organisaties is werkgeluk relevant. Gelukkige medewerkers zijn gezonder, meer betrokken, werken beter samen en zijn productiever. Je zou toch wel gek zijn als je er niets aan deed, zou je denken.

De Week van het Werkgeluk is bedoeld om mensen en organisaties die werkgeluk belangrijk vinden aan elkaar te verbinden. Om met elkaar in gesprek te gaan over hoe we gelukkig zijn op je werk de normaalste zaak van de wereld kunnen laten zijn. Zo kunnen we gezamenlijk optrekken om werkgeluk overal op de agenda te zetten . Ieder op zijn eigen manier. Dat betekent dat we geen groots landelijk congres organiseren, maar partijen uitnodigen om zelf kleinschalige evenementen door het hele land op te zetten.

De (Internationale) Week van het werkgeluk is een initiatief van Happy Office. De Week van het werkgeluk biedt een platform waarop alle initiatieven in Nederland gebundeld worden en waar je een totaaloverzicht vindt van alles wat er te doen is in die week.

Hoe doe je mee?

Allereerst door het Manifest te ondertekenen. Hiermee geef je aan dat je werkgeluk belangrijk vindt. Daarmee sluit je je aan bij de groeiende groep mensen en organisaties die het belang van werkgeluk onderstreept en bereid is om daar energie in te stoppen.  Download hier het manifest: https://weekvanhetwerkgeluk.nl/werkgeluk-manifest/

Meer info op Week van het Werkgeluk: https://weekvanhetwerkgeluk.nl/

Hoe werkt De Week van het Werkgeluk? https://weekvanhetwerkgeluk.nl/hoe-werkt-het/

Happy Office: https://happyoffice.nl/

 

Gegevens

Begin:
23 september 2024
Einde:
27 september 2024
Evenement Categorie:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer