Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Feest van het Falen

26 maart 2022 @ 13:00 - 23:00

Op zaterdag 26 maart 2022 vindt een derde editie van Feest van het Falen plaats in Antwerpen.
 
We geven graag een betekenis aan de mislukkingen van het leven. Maar soms is falen ellendig, vervelend … en valt er helemaal niets te leren. Dus bouwen we een festival met een programma vol struikelen en falen en opnieuw proberen en opnieuw falen.
 
Anke Verschueren maakt tijd voor kwetsbare sofagesprekken over hoe grote dromen je soms laten zweven, maar even vaak op de grond keilen. Grote en kleine verhalen, soms persoonlijk, soms maatschappelijk. Soms intens, maar even goed futiele flaters.
 
Ish Aït Hamou en Yasmien Naciri nodigen een aantal boeiende mensen uit aan hun keukentafel. Samen tackelen ze de hot topics van onze bij tijd en stond falende samenleving.
 
In de thema-editie van Moeilijke dingen makkelijk uitgelegd vertellen de experts over waarom de eerste keer voor vrouwen vaak geen fijne ervaring is of over wat jongeren moeten weten over de eerste keer.
 
Volledig programma: https://curieus.be/programma
 
Feest van het Falen wordt georganiseerd door Curieus i.s.m. Arenberg en Ish Aït Hamou. Arenberg is een Antwerps cultuurhuis van en voor iedereen waar kwaliteitsvolle beleving, speelse verwondering en oprechte verbinding centraal staan.
Curieus is een maatschappelijk geëngageerde community die streeft naar een solidaire en inclusieve samenleving. “We geloven sterk in cultuur, in haar meest diverse en verrassende vorm, als vitaal bindmiddel”.
 
Datum en tijd: Zaterdag 26 maart 2022, van 13.00 – 23.00 uur
Plaats: Arenberg, Arenbergstraat 28, Antwerpen, België
Entree: € 10,-
 
Meer info en tickets bestellen op: https://curieus.be/feest-van-het-falen2022

Gegevens

Datum:
26 maart 2022
Tijd:
13:00 - 23:00
Evenement Categorie:

Locatie

Antwerpen

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer