Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

‘Bouwen vanuit vertrouwen’

10 april 2019 @ 19:15 - 22:30

Symposium Bouwen vanuit vertrouwen in Utrecht op woensdag 10 april 2019.
Het symposium wordt georganiseerd door vier medisch specialisten vanuit ‘De Talentenklas’ (academie voor medisch specialisten).

Het onderling vertrouwen in de zorg is niet meer vanzelfsprekend. Dat uit zich in de toenemende regeldruk, in berichtgeving in de media, in de manier waarop mensen praten over de zorg, in de manier waarop wij, zorgverleners, praten over verzekeraars en de politiek. Maar ook in hoe wij genoodzaakt zijn te werken in het ziekenhuis. Het is overal. En het lijkt erop dat we dit met elkaar hebben gecreëerd. Dit is niet hoe wij, jonge zorgprofessionals, de komende 30 jaar willen werken.

Wij pleiten dan ook voor een nieuwe inrichting van de zorg, met een betere sociale balans tussen patiënt, arts, ziekenhuis, zorgverzekeraar, politiek en maatschappij. Dit alles gebaseerd op de essentie van de zorg: vertrouwen. Onderling vertrouwen tussen de verschillende partijen in elkaar, zodat we eindelijk weer kunnen doen waarvoor we zijn opgeleid: zorg verlenen met bezieling!

Bouwen vanuit vertrouwen is een uniek symposium voor iedereen die deel uitmaakt van de zorg. Met 9 (!) kopstukken namens patiënten, politiek, Inspectie, onderwijs, onderzoek en zorgverleners, onder wie: Ronnie van Diemen, Inspecteur-Generaal Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd; Ella Kalsbeek, Voorzitter Landelijke Huisartsen Vereniging; Erik Gerritsen, Secretaris-Generaal Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport; Edin Hajder, voorzitter de Jonge Specialist en Plastisch Chirurg in Opleiding.

Datum en tijd: Woensdag 10 april 2019, vanaf 18.00 uur; start netwerkborrel 21.30 uur
Plaats: Hoofdkantoor beroepsvereniging VvAA ‘t Hart, Orteliuslaan 750, Utrecht
Entree:  € 45,-; leden van VvAA & De Jonge Specialist: € 35,-; Eten en drinken is inbegrepen in de ticketprijs.
Aanmelden, volledig programma en meer info bij VvAA: www.vvaa.nl

Gegevens

Datum:
10 april 2019
Tijd:
19:15 - 22:30
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer