Skip to main content

Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NEON-congres over 2019 – Zorg voor zorg

7 juni 2019 | 10:00 - 17:00

Het jaarlijkse NEON-congres vindt plaats in Apeldoorn op 7 juni 2019. Het is bestemd voor iedereen die nauw betrokken is bij  ethiek-ondersteuning. Thema van 2019 is Zorg voor zorg.

Mantelzorgers en zorg voor zorg
Op basis van de evaluaties onder de bezoekers van het  congres in 2018 ligt de focus dit jaar op de morele vraagstukken rondom betrokkenheid van mantelzorgers in de zorgverlening voor naasten, en de rol van de ethiek-ondersteuning hierbij.
Hoe ligt de balans tussen de rol en de taak van de zorgverlener, patiënt/cliënt, mantelverzorger, management en directie? Welke morele vraagstukken ontstaan daar? Hoe daar mee om te gaan? Wat is de rol van de ethiek-ondersteuner?

Naast het thema mantelzorg komen er ook sprekers en workshops die gaan over ethiek-ondersteuning in het algemeen.

Datum en tijd: 7 juni 2019 – 10:00 uur – 17:00 uur
Plaats: Achmea, Laan van Malkenschoten 20, Apeldoorn
Entree: € 180,-

Aanmelden, volledig programma en meer info bij Neon jaarcongres: https://hetneon.nl/zorg-voor-zorg-een-nieuw-jaar-een-nieuw-neon-congres/

Het Netwerk Ethiek Ondersteuning Nederland (NEON) is het landelijk netwerk voor professionalisering van ethiek-ondersteuning. Onder ethiek-ondersteuning vallen de activiteiten die helpen bij het hanteren van ethische vragen en de totstandkoming van een solide ethisch klimaat in de organisatie.

https://hetneoncongres.nl/

Oproep voor workshops op het NEON-congres ZORG VOOR ZORG op 7 juni 2019: https://hetneon.nl/oproep-voor-workshops-op-het-neon-congres-zorg-voor-zorg/

Gegevens

Datum:
7 juni 2019
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Apeldoorn