Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WO in Actie-debat met minister van Onderwijs!

14 maart 2019 @ 11:15 - 12:15

Voorafgaand aan de landelijke onderwijsstaking van 15 maart 2019 gaan drie wetenschappers van drie verschillende universiteiten uit drie verschillende domeinen (alfa, bèta en gamma) op 14 maart in debat met de minister van onderwijs Ingrid van Engelshoven over de grote problemen in het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek. Het debat wordt ingeleid door Rens Bod en gemodereerd door Remco Breuker.

Het debat vindt plaatst op 14 maart 2019 van 11.15 tot 12.15 uur op de Campus Den Haag van Universiteit Leiden,  Schouwburgstraat 2, Den Haag, in zaal A0.06. U kunt deel uitmaken van het publiek via inschrijving,  er is plaats voor max. 200 personen.

Elk van de drie wetenschappers begint met een introductie van twee minuten, gevolgd door een stelling. Hierop reageert minister van Engelshoven in twee minuten, waarna discussie volgt tussen wetenschapper en minister in ca. zes minuten. Daarna is er ca. vijf minuten ruimte voor vragen uit het publiek. Voor elk thema is vijftien minuten uitgetrokken.

U kunt u aanmelden op de site van WO in Actie: https://woinactie.blogspot.com/2019/03/woinactie-debat-met-minister-van.html

Gegevens

Datum:
14 maart 2019
Tijd:
11:15 - 12:15
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer