header2

citaat lama anagarika govinda


 

webshop beroepseer 5Eindhoven Maker Faire

Van 02 september 2017 09:00 tot 03 september 2017 18:00

In Eindhoven

Categorieën: Beurs


De Eindhoven Maker Faire groeit in 2017 naar meer dan 200 nationale en internationale makers die op 2 en 3 september de nieuwste creatieve en technologische ontwikkelingen presenteren. Door het succes van de voorgaande editie, zal het festival dit jaar flink opschalen op een nieuwe locatie: het Klokgebouw op Strijp-S in Eindhoven. Het concept blijft hetzelfde: onbeperkt plezier en creativiteit, twee dagen vol vindingrijkheid: Eindhoven Maker Faire 2017 op 2 en 3 september.

René Paré, directeur van Eindhoven Maker Faire, vertelt blij te zijn met deze stap. “Eindhoven mag enorm trots zijn op de komst van deze eerste nationale, volwaardige Maker Faire. Vorige week hebben we de officiële licentie van ‘Featured Maker Faire’ bemachtigd, waardoor we onderdeel uitmaken van de wereldwijde Maker Movement. We gaan daardoor eindelijk meespelen met paradepaardjes als Parijs, Nantes of Rome. De keuze voor het Klokgebouw op Strijp-S was daarmee voor ons een logische zet. Dit is bij uitstek dé plek in Eindhoven om een grootschalig festival te organiseren.”

“Op 2 en 3 september laten we de magie van het maken zien tijdens een ontdekkingsreis in de wereld van de creativiteit”, aldus René Paré. “De Eindhoven Maker Faire is een festival waar allerlei soorten makers hun ideeën delen en hun onstuitbare enthousiasme overbrengen op het publiek dat bestaat uit kinderen, ouderen, studenten, start-ups, expats, lesgevende en onderzoekende mensen”.
Dat zorgt voor een mooie mix aan creatieve makers die zich bezighouden met thema’s als steampunk, vechtrobots, powertoolracing, modelmakers, drones, knotsgekke voertuigen en pratende robots. Het zelf doen staat hierbij voorop; je kunt meedoen aan tientallen workshops, urban mining, leren solderen of zelfs coderen.

Oproep
Makers kunnen zich aanmelden om hun project te laten zien op dit internationale podium. Aanmelden is mogelijk tot en met 30 juni 2017 via www.eindhovenmakerfaire.nl

Entree
Kinderen tot 6 jaar: gratis entree
Jeugd 6 t/m 17 jaar: € 5,00
Volwassenen: € 10,00
Familietickets: € 20,00
Deelname voor makers is gratis

Zie voor volledig programma, meer info en bestellen kaarten Eindhoven Maker Faire: www.eindhovenmakerfaire.nl

2017-09-02 09:00:00
2017-09-03 18:00:00
Joomla webdesign: Zoccolo Concepting & Design