Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zorg voor samenhang

14 december 2019 @ 13:30 - 16:00

Hoe krijgen we de samenhang terug in de zorg?

Kom naar het publiek debat Zorg voor samenhang in Den Haag op 14 december 2019, georganiseerd door Het Roer Moet Om i.s.m. LUMC Campus Den Haag.

Prominente denkers, betrokken bestuurders en praktische doeners in de zorg zoeken samen naar oplossingen waar politiek, zorgverzekeraars én zorgverleners mee aan de slag kunnen.

Namen van de deelnemers en de reeds geformuleerde debatvragen zijn te lezen op site LUMC Boerhaave Nascholing: www.boerhaavenascholing.nl/medische-nascholing/2019/publiek-debat-zorg-voor-samenhang/

Het debat wordt ingeleid door Minister van Staat Herman Tjeenk Willink en nabeschouwd door prof.dr. Jet Bussemaker, voorzitter Raad van Volksgezondheid en Samenleving.

Actiecomité Het Roer Moet Om biedt in de week na het debat een kerstgeschenk aan: Richtingwijzers om in 2020 ingrijpende keuzes te kunnen maken. Die kunnen leiden tot een passend zorgaanbod in een sterk verbeterd zorgstelsel. Met een inspirerende koers die bijdraagt aan zorg op maat voor patiënten door zelfbewuste en tevreden zorgprofessionals. Na het gif van de stikstof en CO2 gaat het dit keer gewoon om nieuwe zuurstof voor de zorg!

Datum: Zaterdag 14 december 2019, aanvang 13.30 uur
Plaats: Spaanse trap (Wijnhavengebouw), Turfmarkt 99, Den Haag
Entree: Gratis.

Aanmelden en meer info bij Het Roer Moet OM: www.hetroermoetom.nu

 

Gegevens

Datum:
14 december 2019
Tijd:
13:30 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer