Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

WorldSkills – WK voor beroepen – in Kazan

22 augustus 2019 - 27 augustus 2019

De 45e WorldSkills vindt plaats in Kazan, Rusland, van 22 tot en met 27 augustus 2019. Het belangrijkste doel van de WorldSkills-competitie is het bevorderen van beroepsonderwijs als een van de belangrijkste instrumenten voor sociale en economische ontwikkeling.

De 45e WorldSkills-competitie brengt meer dan 1.600 jonge professionals uit meer dan 60 landen bij elkaar die deelnemen aan meer dan 56 competities. Het de wedstrijden vinden plaats in KAZAN EXPO International Exhibition Centre, waar meer dan 1.500 experts het werk van de deelnemers beoordelen.

Meer dan 56 competities in verschillende vakgebieden – van timmerman tot bloembinder en van kapper tot elektrotechneut. De deelnemers vertegenwoordigen de beste van hun leeftijdsgenoten en worden geselecteerd via de vakwedstrijden die worden georganiseerd in de landen en regio’s van WorldSkills International.

Team Nederland wordt bekend gemaakt na de Skills The Finals die plaatsvinden van 20 – 22 maart 2019 in Amsterdam waar mbo-studenten tijdens de vakwedstrijden voor het mbo, genaamd Skills Heroes, strijden om Nederlands kampioen te worden.

Meer informatie is te vinden op World Skills Netherlands: http://worldskillsnetherlands.nl

en World Skills Kazan 2019: https://worldskills2019.com/en/

 

Gegevens

Begin:
22 augustus 2019
Einde:
27 augustus 2019
Evenement Categorie:

Locatie

Kazan, Rusland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer