Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Week van de integriteit

1 juni 2023 - 9 juni 2023

Integer handelen betekent: doen waarvoor je bent aangesteld en kunnen verantwoorden wat je doet. Een integere organisatie is een organisatie die recht doet aan de mensen en organisaties met wie en waarvoor zij werkt. Het is een organisatie die vertrouwen geniet, zowel van binnenuit als van buitenaf.Tijdens de Week van de Integriteit – van 1  t/m 9 juni 2023 – staat het belang van integriteit centraal, op de werkvloer en in de bestuurskamer, binnen en tussen organisaties. Wat mogen we verwachten van medewerkers, van ambtenaren en bestuurders? Maar ook, wat is de verantwoordelijkheid van politici? Wat hebben bedrijven te doen, binnen Nederland, maar ook in het buitenland als zij internationaal zakendoen?

Hoe creëer je een veilige werkomgeving?
Dat is de vraag die het hele jaar door centraal staat in het actieve netwerk van de Week van de Integriteit: een multi-stakeholder netwerk van inmiddels meer dan 100 organisaties die ervaringen delen en van elkaar leren. Tijdens bijeenkomsten staan thema’s als cultuur en gedrag, dilemma’s, leiderschap, compliance en sancties centraal. Voor de partners zijn de bijeenkomsten een uitgelezen mogelijkheid ervaringen uit te wisselen, te leren en te bouwen aan een organisatie waar je trots op bent.

Wordt partner en doe mee met de Week van de integriteit. Meedoen is kosteloos: www.weekvandeintegriteit.nl/aanmelden/

Week van de integriteit: www.weekvandeintegriteit.nl/

Slotconferentie

De slotconferentie vindt plaats in het Vredespaleis in Den Haag op donderdag 8 juni 2023.

Deelnemen aan de – internationale – slotconferentie, georganiseerd door  ICC International Integrity & Anti-Corruption Conference 2023: https://www.weekvandeintegriteit.nl/slotconferentie/

 

Gegevens

Begin:
1 juni 2023
Einde:
9 juni 2023
Evenement Categorie:

Locatie

Diverse locaties in Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer