Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Wat kunnen de verkiezingen betekenen voor het onderwijs?

3 maart 2021 @ 18:00 - 20:00

Bij docenten en schoolleiders is onderzocht wat zij willen dat er moet veranderen binnen het onderwijs. Hoe denken de politici daarover?

Als je meeste politieke partijen moet geloven willen ze de komende tijd veel veranderen in het onderwijs. Zo zijn er standpunten over kleinere klassen, corona-achterstanden, meer gelijkheid in lonen binnen PO en VO. Maar hoe willen ze dat gaan doen?

In de eerste weken van 2021 is via het programma EduCAUTION in Pakhuis de Zwijger*) in Amsterdam aan schoolleiders, docenten en andere onderwijsprofessionals gevraagd wat zij denken dat er de komende vier jaar zou moeten veranderen. Aan de hand van stellingen gaan zij het gesprek aan met de politici op woensdag 3 maart 2021 om 18.00 uur. Komt hun visie in de buurt van de wensen van de doelgroep?

Discussie is online te volgen via  LIVECAST. Aanmelden en meer info over deelnemers aan de discussie bij Pakhuis de Zwijger: https://dezwijger.nl/programma/wat-kunnen-de-verkiezingen-betekenen-voor-het-onderwijs#


Noot
*) In het programma EduCAUTION nodigen Meesters met Dromen Yasin Yaylali en Emin Kececi wekelijks experts uit in de studio van Pakhuis de Zwijger om in gesprek te gaan over de staat van het onderwijs. www.facebook.com/pg/MeestersMetDromen/posts/

Gegevens

Datum:
3 maart 2021
Tijd:
18:00 - 20:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer