Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Verkiezing Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020

23 januari 2020

Op donderdag 23 januari 2020 wordt tijdens de verkiezingsavond duidelijk wie van de drie finalisten zich Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020 mag noemen.

De verkiezing is bedoeld om de kwaliteit en toegevoegde waarde van jonge ambtenaren onder de aandacht te brengen. Om zo andere collega’s te inspireren hun rol te nemen in de veranderende overheid én het imago ervan te verbeteren.
Naast de eervolle titel krijgt de winnaar een kunstwerk én een fantastische ervaring. De Jonge Ambtenaar van het Jaar wordt gevraagd als spreker op congressen en bijeenkomsten en treedt toe tot de jury van de verkiezing Overheidsorganisatie van het jaar.

De drie finalisten zijn: Nissrin Dhkissi, Ministerie van Defensie; Rachelle Dohmen, gemeente Sittard-Geleen en Yasmin Brewster van Stroomopwaarts, regionaal participatiebedrijf van Maassluis.
Alle drie hebben zij op geheel eigen wijze en binnen hun eigen werkgebied, grenzen verlegd.

Naast de juryprijs is er ook een publieksprijs. Stemmen kan op site van FUTUR: www.futur.nl/javhj

De finale vindt plaats in De LiK in Utrecht. Deze oude gevangenis is na 164 jaar geopend voor het publiek. Dit mysterieuze en opvallende bouwwerk aan de Singel was de oudste cellulaire strafgevangenis van Nederland en sluit daarmee perfect aan bij het thema van het verkiezingsjaar 2020: De stoute lefhebber.

Wie de finale wilt bijwonen op donderdag 23 januari 2020, kan zich aanmelden bij FUTUR: www.futur.nl/artikelen/bestel-nu-je-ticket-voor-de-finale-van-javhj20

De verkiezing wordt georganiseerd door FUTUR,  landelijke netwerk voor jonge ambtenaren, werkzaam bij overheidsorganisaties:  www.futur.nl

Wie wordt de Jonge Ambtenaar van het Jaar 2020? Binnenlands Bestuur, 16 december 2019: www.binnenlandsbestuur.nl

Gegevens

Datum:
23 januari 2020
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer