Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Uitreiking Overheidsawards

19 november 2019

Op dinsdag 19 november 2019 worden de Overheidsawards uitgereikt. Tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal in Den Haag wordt bekendgemaakt wie de Verkiezing Overheidsmanager en Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2019 hebben gewonnen.

Het thema voor de Verkiezing Overheidsmanager is Kompas in zwaar weer.
Onze huidige samenleving wordt gekenmerkt door verschillende uitdagingen; ontevredenheid, een gevoel van onveiligheid en politieke verschuivingen. Ambtenaren – uit verschillende bestuurslagen – worden vaak verantwoordelijk gehouden voor wat er speelt. Zo worden ze geconfronteerd met lastige situaties en zijn zij degenen die in de wind staan wanneer onvrede wordt geuit of wanneer het spannend wordt.

De Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar heeft als doel om goede initiatieven binnen het openbaar bestuur voor het voetlicht te brengen en professionele trots te stimuleren. Ook draagt de verkiezing bij aan transparantie en kennisdeling binnen het openbaar bestuur, door goede initiatieven breed te delen.

De finalisten van de Verkiezing Beste Overheidsorganisatie van het Jaar voor 2019 zijn inmiddels bekend: Centraal Justitieel Incasso Bureau, gemeente Tilburg en ProRail.

Voor meer info zie Overheidsawards: www.overheidsawards.nl/

Klik hier voor de finalisten van Overheidsmanager van het Jaar 2019: www.overheidsawards.nl/overheidsmanager-van-het-jaar/definalistenvan2019/

Finalisten verkiezing 2019 ‘Beste Overheidsorganisatie van het Jaar’ bekend, Blogs Beroepseer, 2 oktober 2019: https://beroepseer.nl

Finalisten ‘Overheidsmanager van het Jaar’ 2019 bekend, Blogs Beroepseer, 25 september 2019: https://beroepseer.nl

 

Gegevens

Datum:
19 november 2019
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer