Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Staat van het Onderwijs 2021

11 mei 2021

Hoe staat het Nederlandse onderwijs ervoor en welke belangrijke ontwikkelingen zijn er te zien? De Inspectie van het Onderwijs toont dat ieder jaar in de Staat van het Onderwijs. Voor 2021 organiseert de inspectie verschillende online evenementen rondom de publicatie. Naast de presentatie is er een reeks webinars op 14 april en een online conferentie op 11 mei.

Op woensdagochtend 14 april wordt de Staat van het Onderwijs 2021 gepresenteerd aan de ministers van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Deze presentatie is online te volgen. Vanaf dat moment is de Staat van het Onderwijs ook als pdf te downloaden op de site van de Inspectie van het Onderwijs. Op 14 april ’s middags wordt de inhoud nader toegelicht in een reeks webinars, die elk op een afzonderlijk deel ingaan.
De daaropvolgende weken is er gelegenheid voor het onderwijsveld om onderling in gesprek te gaan. De inspectie nodigt iedere betrokkene bij het onderwijs uit om vervolgens op 11 mei tijdens een brede conferentie te bespreken hoe, met die kennis, gezamenlijk het onderwijs verder kan worden gebracht.

Op de website van de inspectie staat het programma voor de presentatie en de webinars op 14 april en voor de conferentie op 11 mei. Wie geïnteresseerd is om deel te nemen aan één of meer onderdelen, kan zich inschrijven via een formulier: https://www.eventtouch.eu/StaatvanhetOnderwijs/svho2021/?locale=nl%5FNL&embed=cd609e064cfe0b0a103a31b7087c9096

Meer info bij Inspectie van het Onderwijs: www.onderwijsinspectie.nl/onderwerpen/staat-van-het-onderwijs

Gegevens

Datum:
11 mei 2021
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer