Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Skills The Finals – Het NK van beroepen

4 maart 2020 @ 10:00 - 6 maart 2020 @ 13:00

Van 4 – 6 maart 2020 is Leeuwarden het centrum van talentvol vakmanschap in Nederland. Tijdens deze drie dagen vindt in World Trade Center Leeuwarden de vijfde editie van Skills The Finals plaats, het NK voor beroepen en de unieke LOB-Experience.

Zo’n duizend deelnemers uit het (V)MBO gaan met elkaar de strijd aan in ruim vijftig vakwedstrijden: Wie wordt de beste van Nederland in zijn of haar vakgebied? De beste bloembinder, metselaar, kok of mechatronicus?

Naast het aanmoedigen van de finalisten kunnen bezoekers zelf hun (toekomstige) beroep ervaren met de LOB-Experience, onderdeel van het bezoekersprogramma van Skills The Finals waarbij de bezoeker zijn of haar skills kan testen en kan kennis maken met beroepen.

Skills The Finals 2020 wordt georganiseerd door WorldSkills Netherlands, in samenwerking met ROC Friese Poort en andere MBO-scholen.
Skills The Finals is een van de jaarlijkse evenementen die in samenwerking met de MBO Raad en Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) onder de noemer ‘Dit is MBO’ wordt ingezet voor de promotie van het beroepsonderwijs.

Volledig programma en meer info op Skills The Finals 2020: https://worldskillsnetherlands.nl/stf/

Gegevens

Begin:
4 maart 2020 @ 10:00
Einde:
6 maart 2020 @ 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Leeuwarden

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer