Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

School of Life festival

18 april 2020

Maak in één dag kennis met het beste van The School of Life. Leer de levenslessen die ze op school zijn vergeten en volg de vakken van de studies die je eigenlijk had willen studeren.

Op zaterdag 18 april 2020 volg je tijdens deze derde editie van het School of Life festival een nieuw programma met lezingen en workshops van bekende filosofen, schrijvers en andere bijzondere denkers. Allemaal met één doel: je helder na te laten denken over de belangrijkste vragen uit je eigen dagelijkse leven.

Dit jaar toveren we TivoliVredenburg een dag lang om tot een school – maar dan wel die school die je eigenlijk altijd had gewild. Een school vol met verrassende ideeën en ontmoetingen waar je zelf kunt kiezen welke vakken je volgt. Wil je les krijgen in relaties, zelfkennis, angst, werk en de dood? Of verdiep je je liever in de ideeën van filosofen, psychologen, wetenschappers en kunstenaars?

Kom tot nieuwe inzichten tijdens de lessen, speel en raas uit bij de naschoolse opvang, leg je grote vraagstukken neer bij de mentors van die dag en laat je verrassen door onalledaagse gesprekken in de kantine (maar nu dan met een biertje in de hand, als je wilt).

Datum: Zaterdag 18 april 2020, van 12.00 – 19.00 uur
Plaats: TivoliVredenburg, Vredenburgkade 11, Utrecht
Voertaal: Nederlands
Entree:  Ticket: € 69,-; leden School of Life: € 39,-

Volledig programma en aanmelden bij School of Life: www.theschooloflife.com

Gegevens

Datum:
18 april 2020
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer