Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Prijsuitreiking Ambtenaar van het Jaar 2019

10 december 2019

Wie is de winnaar van de verkiezing Top 100 Ambtenaar van het Jaar 2019? Dat wordt op dinsdag 10 december 2019 bekendgemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst bij de gemeente Zaanstad.

Tijdens deze bijeenkomst, waarbij burgemeester Jan Hamming en gemeentesecretaris Cis Apeldoorn van Zaanstad aanwezig zijn, reikt juryvoorzitter Eveline de Kruijk (secretaris-directeur van Waterschap Drents Overijsselse Delta) de prijs uit aan – in de woorden van de jury – een excellente ambtenaar.

Er is ook een publieksprijs die wordt uitgereikt aan de ambtenaar die de meeste stemmen heeft gekregen.

Met de Top 100 Ambtenaar van het Jaar wil organisator Publiek denken de aandacht vestigen op een beroepsgroep die vooral achter de schermen opereert: “We richten de schijnwerper op ambtenaren die een excellente prestatie hebben geleverd. Wie zijn de succesvolle sleutelfiguren bij de overheid? En wat maakt hen tot een voorbeeld voor anderen?”

Meer info over verkiezing van Ambtenaar van het Jaar bij Publiek Denken: https://publiekdenken.nl/evenementen/top-100/

Publiek Denken is een platform voor professionals, werkzaam in de publieke sector, en een onafhankelijk kwartaalblad voor publieke zaken en overheidsmanagers.

Namen van de 100 genomineerden voor verkiezing Ambtenaar van het jaar 2019 bekend, Blogs Beroepseer, 21 oktober 2019: https://beroepseer.nl

Gegevens

Datum:
10 december 2019
Evenement Categorie:

Locatie

Zaanstad

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer