Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Pensioendebat

3 maart 2021 @ 14:00 - 16:00

Wilt u graag horen hoe de politieke partijen denken over het pensioen? Heeft u altijd al eens een vraag over het pensioen willen stellen aan één van onze politici? Nu is uw kans.

De gezamenlijke seniorenorganisaties organiseren op woensdag 3 maart 2021 van 14.00 tot circa 16.00 uur een pensioendebat. U kunt het live debat rechtstreeks online volgen, met computer, tablet of smartphone.

Vertegenwoordigers van zeven politieke partijen, w.o. VVD, CDA, D66, CU, GroenLinks, PvdA en 50Plus, zijn uitgenodigd om deel te nemen aan het pensioendebat. Tijdens het debat geven ze een korte inleiding over hun standpunten. Daarna worden er vragen beantwoord van de vertegenwoordigers van de zes seniorenorganisaties en degenen die zich aangemeld hebben met een vraag.

Vragen kunnen vooraf worden gesteld via het aanmeldformulier, of tijdens het live debat door middel van de chatfunctie.

Aanmelden

Aanmelden tot en met maandag 1 maart 2021. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging per mail. Op dinsdag 2 maart ontvangt u de link met de benodigde instructies.

Aanmelden en meer info op site van ouderenbond ANBO: https://www.anbo.nl/pensioendebat

Gegevens

Datum:
3 maart 2021
Tijd:
14:00 - 16:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer