Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Passend onderwijs

21 september 2022 @ 13:30 - 16:30

Ter gelegenheid van de presentatie van het boek Wie moet er passen? organiseert het Nationaal Onderwijsmuseum in samenwerking met de Janusz Korczak Stichting en uitgeverij SWP een mini-conferentie voor ieder die met ‘passend onderwijs’ te maken heeft: leraren en directies van scholen, ouders, medewerkers SWV, bestuurders, studenten en opleiders. En vanzelfsprekend: kinderen zullen ook een rol spelen in de opzet van het programma.

 

De conferentie wordt gehouden op woensdagmiddag 21 september 2022  in het Onderwijsmuseum te Dordrecht. Tijdens deze middag vindt de presentatie plaats van het boekWie moet er passen? geschreven door Edith en Arie de Bruin, dat iedereen die werkzaam is in het onderwijs kan helpen passend en inclusief te denken en te handelen.

 

Sprekers zijn prof. dr. Luc Stevens, dr. Jacques Dane, Teun Dekker en Debby Huybregtse van IKC De Kroevendonk, de auteurs Edith en Arie de Bruin die vervolgens in gesprek gaan met ouders, leraren en kinderen.

 

Datum en tijd: Woensdag 21 september 2022, van 13.30 – 16.30 uur
Plaats: Onderwijsmuseum, Burgemeester de Raadtsingel 97, Dordrecht
Entree: de toegangsprijs voor het Onderwijsmuseum, €10,= (museumjaarkaart is geldig). Betalen aan de kassa van het museum. Er zijn 80 plaatsen beschikbaar.

 

Aanmelden per e-mail bij Janusz Korczak Stichting: info@korczak.nl

 

Volledig programma en meer info bij Onderwijsmuseum: www.onderwijsmuseum.nl/activiteit/wie-moet-er-passen-mini-conferentie

Gegevens

Datum:
21 september 2022
Tijd:
13:30 - 16:30
Evenement Categorie:

Locatie

Dordrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer