Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onderwijsconferentie ‘Met alle respect!’

14 april 2021 @ 13:00 - 16:15

Met alle respect! is een conferentie met workshops over sociale veiligheid in het onderwijs. Elke leraar wil een veilige sfeer in de klas creëren en zorgen dat iedereen zichzelf kan zijn. Maar dit is soms makkelijker gezegd dan gedaan.

Op woensdag 14 april 2021 delen inspirerende sprekers online hun deskundigheid, onder wie prof.dr. Geert Kelchtermans over Professioneel ongemak: Deskundigheid, engagement en kwetsbaarheid.

De conferentie wordt jaarlijks georganiseerd door Stichting School & Veiligheid voor leraren, begeleiders en schoolleiders in het po, vo en het mbo. Ook voor opleiders en studenten van tweedegraads lerarenopleidingen en pabo’s is het een waardevolle conferentie.

Programma: https://allerespect2021.schoolenveiligheid-conferenties.nl/

Datum en tijd: Woensdag 14 april 2021, van 13:00 – 16:15 uur
Plaats: Online
Kosten: Gratis

Meer info over deelnemen aan de conferentie en de workshops, zie Stichting School & Veiligheid: www.schoolenveiligheid.nl/agenda/met-alle-respect-2021-online-editie/

Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat. Dit gebeurt door het geven van actuele informatie en deskundig advies over sociale veiligheid op school via de website, conferenties, trainingen en de helpdesk. Stichting School & Veiligheid richt zich op professionals onder wie schoolleiders, leraren en vertrouwenspersonen. Stichting School & Veiligheid wordt gesubsidieerd door het ministerie van OCW.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
14 april 2021
Tijd:
13:00 - 16:15
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer