Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lunchbijeenkomst Missie Menselijke Maat

4 november 2022 @ 11:30 - 13:00

Op vrijdag 4 november 2022 organiseert het Leiden Leadership Centre voor professionals, studenten en academici een lunchbijeenkomst met als thema Missie Menselijke Maat. Dit is de eerste lunchbijeenkomst van een reeks lunchbijeenkomsten waarbij sprekers uit de wetenschap en praktijk worden uitgenodigd om te vertellen over de menselijke maat en de rol die leiderschap hierin kan spelen.

In de reeks wordt aandacht besteed aan het thema binnen verschillende sectoren en wordt er vanuit verschillende invalshoeken naar gekeken. Het doel is om onderling inzichten, ervaringen en kennis te delen om dit vervolgens mee te kunnen nemen in eigen werk en organisatie.

Leiden Leadership Centre

Het Leiden Leadership Centre (LLC) van de Universiteit Leiden is een platform voor onderzoek en onderwijs op het gebied van publiek leiderschap, gevestigd in Den Haag. Doel is om de kennis over publiek leiderschap te bevorderen en bij te dragen aan leiderschapsontwikkeling – zowel in de wetenschap als in de praktijk.

Datum en tijd: Vrijdag 4 november 2022 van Wijnhaven, Turfmarkt 99,  Den Haag, Zaal 4.78 (vierde etage)

Meer info, volledig programma en aanmelden op: www.universiteitleiden.nl/agenda/2022/11/lunchbijeenkomst-missie-menselijke-maat

Gegevens

Datum:
4 november 2022
Tijd:
11:30 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Den Haag

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer