Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het publieke verhaal

11 oktober 2019 @ 19:00 - 21:00

Wereldwijd staat het vertrouwen van het publiek in traditionele media onder druk. Politici stellen de onpartijdigheid van media openlijk ter discussie en consumenten zien zichzelf vaak niet terug in het dagelijkse nieuws.

Maar steeds meer media breken met de traditionele verhouding tussen journalist (zender) en publiek (ontvanger). Overal in Nederland wordt geëxperimenteerd  met vormen van journalistiek waarin het publiek en de journalist samenwerken. Door het publiek om advies te vragen, hen als ‘expert’ te positioneren of hen de insteek en vorm van een verhaal mede te laten bepalen, kan het vertrouwen worden teruggewonnen.

Deze avond is speciaal voor media en journalisten die al actief samenwerken met hun publiek, dat van plan zijn, of het lastig vinden om deze samenwerking vorm te geven. Van 7 tot 10 uur bieden wij door middel van inspirerende sprekers en workshops deelnemers concrete handvatten om verhalen te maken mét in plaats van vóór diegenen waarvoor ze verhalen maken. En brengen we zoveel mogelijk Nederlandse initiatieven samen om elkaar te leren kennen.


Werk je in de media en wil je meer samenwerken met lezers, ervaringen delen of een begin ermee maken? Meld je aan via ties@areweeurope.eu met onderwerpregel ‘Aanmelding Het Publieke Verhaal’ én laat ons de dilemma’s weten waar je graag over door zou praten.


Datum en tijd: Vrijdag 11 oktober 2019, van 19. 00 – 21.00 uur
Plaats: Debatcentrum De Balie, Kleine-Gartmanplantsoen 10, Amsterdam
Entree: Gratis

Aanmelden en meer info bij De Balie: https://debalie.nl

Gegevens

Datum:
11 oktober 2019
Tijd:
19:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer