Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Goed werken in goede bedrijven

9 september 2020 @ 19:30 - 22:00

Op 9 september 2020 organiseert de Sociaal Economische Raad (SER) de jubileumbijeenkomst Goed werken in goede bedrijven in Eindhoven.
De SER houdt verschillende (online) bijeenkomsten om het 70-jarig jubileum te vieren. De bijeenkomsten zijn gratis en voor iedereen toegankelijk.

Modern bedrijf

Een modern bedrijf zit heel anders in elkaar dan eind vorige eeuw. De baan voor het leven is er niet meer. Flexibele contracten lijken de standaard. Een expat als collega komt steeds vaker voor. Ook zijn er andere opvattingen over verantwoordelijkheden, nationaal en internationaal in de omgang met mensen en omgeving.

Strijp-S in Eindhoven is de plek waar Philips als sociale onderneming groot werd. Vanaf die plek gaat de SER het samen met Pakhuis de Zwijger hebben over de moderne verhoudingen binnen bedrijven en de verantwoordelijkheid van bedrijven in de samenleving.

Hoe regel je zeggenschap als je veel flexibele werknemers hebt? Hoe sterk sta je op de arbeidsmarkt met de mogelijkheden je permanent te ontwikkelen en te scholen? Hoe draagt het bedrijf waar je werkt op alle vlakken bij aan een duurzame samenleving? Kortom hoe zorgen we dat we goed kunnen werken in goede bedrijven?

Met: Mariëtte Hamer, SER-voorzitter; Ton Hillen, voorzitter Raad van Bestuur, CEO Heijmans; Aukje Nauta, bijzonder hoogleraar Enhancing individuals in a dynamic work context, Universiteit Leiden; prof. dr. Ton Wilthagen, hoogleraar Arbeidsmarkt, Universiteit van Tilburg; en anderen.

Aanmelden

Datum en tijd: Woensdag 9 september 2020 om 19.30 uur. De bijeenkomst is online bij te wonen. Livestream vanaf Strijp-S Eindhoven.
Aanmelden bij Pakhuis De Zwijger: https://dezwijger.nl/programma/goed-werken-in-een-goed-bedrijf/

Gegevens

Datum:
9 september 2020
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer