Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Esther Perel bij School of Life

29 april 2020 @ 19:30 - 21:00

Op 29 april 2020 spreekt Esther Perel, de beroemd relatietherapeut, in Het Concertgebouw in Amsterdam over liefde en erotische intelligentie! Hoe houd je een relatie op alle vlakken gezond, interessant en duurzaam?

Waar zijn we naar op zoek in onze relaties? Wat zijn onze behoeftes en verwachtingen op het gebied van seks? En hoe vinden we de balans tussen veiligheid en spanning?

De kwaliteit van ons leven hangt af van de kwaliteit van onze relaties, en in het bijzonder onze liefdesrelaties. Maar het hebben van een stabiele relatie is niet per se makkelijk. Er is de eeuwige innerlijke strijd die vele mensen voeren tussen de behoefte aan verbinding en geborgenheid enerzijds, en vrijheid en spanning anderzijds. Daar komt nog bij dat tijden zijn veranderd: onze verwachtingen van relaties zijn hoger dan ooit en de druk die dat oplevert wordt ook nog eens versterkt door (social) media.

Op basis van de schat aan informatie die ze haalde uit haar duizenden sessies relatietherapie, geeft Esther Perel ons advies voor het vergroten van onze erotische intelligentie en het aanpakken van de onvermijdelijke opgaves in liefdesrelaties. Op deze interactieve avond neemt ze ons mee langs haar vele bijzondere inzichten over hoe we onze relaties hechter én spannender maken. Wie wil dat nou niet?

Datum en tijd: Woensdag 29 april 2020, van 19:30 – 21:00 uur
Plaats: Het Concertgebouw, Amsterdam
Entree: € 99,-,  € 69,- en  € 49,-, inclusief drankje
Taal: Nederlands

Aanmelden en meer info bij de School of Life: www.theschooloflife.com

On Relational Intelligence at Work

Van 16.00 tot 17.30 uur spreekt Esther Perel over  Relational Intelligence at Work in het Concertgebouw. Voertaal Engels. Entree: € 150,- en  € 99,- excl. BTW inclusief twee drankjes.
Meer info bij de School of Life: www.theschooloflife.com/amsterdam/programma/special-events/esther-perel-on-relational-intelligence-at-work/

Gegevens

Datum:
29 april 2020
Tijd:
19:30 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer