Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Een democratische avond voor bijna iedereen

16 oktober 2019 @ 20:00 - 21:00

Een democratische avond voor bijna iedereen. Lucas De Man presenteert een live onderzoeksperformance over de toekomst van onze democratie in Amsterdam op woensdag 16 oktober 2019.

Autoritaire leiders, algoritmes en globalisering. Democratieën staan van alle kanten onder druk. Als we macht op een eerlijke manier willen vormgeven, moet er iets veranderen. Maar wat precies, en hoe? Een fijne en dynamische bijeenkomst waarbij we u meenemen in ons onderzoek naar de geschiedenis, het nu en de toekomst van de democratie. We geven niet alleen een analyse maar zoeken ook actief naar nieuwe mogelijkheden en ideeën. Dus wees bereid om geprikkeld te worden. De combinatie van theater, muziek en directe dialoog zorgt voor een open en toegankelijke sfeer waarbij u zelf kunt kiezen of u deelneemt aan het onderzoek of dat u liever kijkt naar wat er gedacht en besloten wordt.

Deze onderzoeksperformance is onderdeel van het multidisciplinaire project In search of democracy 3.0. Lucas de Man bracht eerder zijn voorstellingen van In search of Europe en De Man in Azië in Pakhuis de Zwijger.

Lucas De Man
(Roeselare, 1982) is regisseur bij Het Zuidelijk Toneel, artistiek leider van Stichting Nieuwe Helden en presentator van het televisieprogramma Kunstuur (AvroTros).

 

Datum en tijd: Woensdag 16 oktober 2019, van 20.00 – 22.00 uur
Plaats: Pakhuis de Zwijger, Grote zaal, Piet Heinkade 179, Amsterdam
Entree: Vanaf € 10

Bestellen kaarten en meer info bij Pakhuis de Zwijger: https://dezwijger.nl

Gegevens

Datum:
16 oktober 2019
Tijd:
20:00 - 21:00
Evenement Categorie:

Locatie

Amsterdam
Nederland

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer