Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Doen wat werkt in het sociaal domein

10 maart 2020 @ 09:00 - 17:00

Congres Doen wat werkt in het sociaal domein: leren van praktijkvoorbeelden in Zwolle en Eindhoven op 10 en 24 maart 2020.

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook in het sociaal domein. Toch heeft preventie het imago tijdrovend, duur en bovenal niet meetbaar te zijn. Het congres Doen wat werkt in het sociaal domein: leren van praktijkvoorbeelden laat zien dat het wél kan.

Hoe bereik je als gemeente, organisatie of professional een zo groot mogelijke maatschappelijke impact? De publieke middelen zijn beperkt, je wilt de budgetten dus inzetten op programma’s waarvan de effectiviteit is getoetst.

Maar hoe dan? Leer van praktijkvoorbeelden tijdens het congres Doen wat werkt in het sociaal domein dat de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), ZonMw, Sociaal Werk Nederland, Divosa en Movisie organiseren.

De praktijkvoorbeelden en instrumenten die tijdens het congres centraal staan, richten zich op preventie. Vraagstukken uit het brede sociale domein komen aan bod. Alle voorbeelden zijn gebaseerd op onderbouwde kennis, waarbij de ervaringskennis van professionals én cliënten en inwoners net zo belangrijk is als wetenschappelijke kennis.

Het congres vindt op plaats op twee data en twee verschillende locaties:

  • 10 maart in Theater Buitensoos, Stationsplein 1,  Zwolle
  • 24 maart in Igluu, Lichttoren 32,  Eindhoven

De deelnemersbijdrage is € 195,00, exclusief btw.

Aanmelden en volledig programma voor congres in Zwolle: www.zonmw.nl/nl/actueel/nieuws/detail/item/congres-doen-wat-werkt-in-het-sociaal-domein-leren-van-praktijkvoorbeelden-zwolle/

Aanmelden en volledig programma voor congres in Eindhoven: www.zonmw.nl/nl/actueel/nieuws/detail/item/congres-doen-wat-werkt-in-het-sociaal-domein-leren-van-praktijkvoorbeelden-eindhoven/

Gegevens

Datum:
10 maart 2020
Tijd:
09:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Zwolle

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer