Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De waarde(n) van ict in het onderwijs

9 september 2022 @ 09:15 - 17:00

Op het congres OnderwijsInzicht in Utrecht op 9 september 2022 draait het om de waarde van ict en de waarden van het onderwijs

Om ervoor te zorgen dat ict blijft werken voor het onderwijs zijn bewuste en doordachte keuzes nodig. Toenemende digitalisering biedt het onderwijs veel kansen, maar zorgt ook voor grotere afhankelijkheid van technologie – en dat roept ethische vragen op. 

In een gevarieerd programma rond onderwijs en ict komen beide kanten van technologie aan bod op het congres. Vooraanstaande hoogleraren verzorgen colleges vanuit verschillend perspectief. In workshops en praktijksessies komen onderwijscollega’s en andere specialisten aan het woord. Daarbij wordt de link gelegd met actueel onderzoek. Zo horen de deelnemers  wat er op dit moment allemaal gebeurt op het gebied van onderwijs en digitalisering.

Voor wie?

OnderwijsInzicht is een congres voor de schoolbestuurder, de schoolleider en de ict-verantwoordelijke in het primair en voortgezet onderwijs. Dit is de driehoek die het meest invloed heeft op het succesvol gebruik van ict in het onderwijs. Ook leveranciers, onderwijsadviseurs, leraren en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Datum en tijd: Vrijdag 9 september 2022, van 9.15 – 17.00 uur
Plaats: Jaarbeurs, Utrecht
Entree: € 125,- of  € 100,-

Volledig programma, namen sprekers, meer info en aanmelden bij Onderwijsinzicht: https://www.onderwijsinzicht.nl/

 

Gegevens

Datum:
9 september 2022
Tijd:
09:15 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Utrecht

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer