Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Dag en Nacht van de Integriteit

25 september 2019 - 26 september 2019

De Dag van de Integriteit en de Nacht van de Integriteit vinden plaats op 25 en 26 september 2019 en vormen tevens hét jaarcongres op het gebied van integriteit en integriteitsbevordering in de publieke sector. Thema is Buiten de lijntjes kleuren.

Integer handelen is een keuze waar een ieder dagelijks over moet beslissen. Regels, normen, protocollen en integriteitsbeleid zijn en worden ontwikkeld om integer handelen te bewaken en bevorderen. Tegelijkertijd kunnen al deze kaders en richtlijnen actief optreden in de weg staan en lijken sommige vraagstukken niet op te lossen zonder ‘buiten de lijntjes te kleuren’. Hoe kun je je werk blijven doen en toch integer handelen? Wanneer heiligt het doel de middelen? Hoe maak je verschil in de letter versus de geest van integriteitsbeleid of -regels? Deze dilemma’s staan centraal op de Dag en de Nacht van de Integriteit 2019.

Samenwerkingspartners

Doel van het congres is het uitwisselen van nieuwe ontwikkelingen en trends uit praktijk en wetenschap. Het congres wordt georganiseerd door CAOP – kennis- en dienstencentrum voor arbeidszaken in het publieke domein -, in samenwerking met het Interprovinciaal Overleg, de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, de Unie van Waterschappen en de Ien Dales Leerstoel.

Aanmelding Nacht van de Integriteit

De Nacht van de Integriteit vindt plaats op woensdagavond 25 september 2019 van 18.00 – 21.00 uur en richt zich op commissarissen van de Koning, burgemeesters, dijkgraven en dagelijks bestuurders uit het openbaar bestuur (zoals bijvoorbeeld wethouders, gedeputeerden en waterschapsbestuurders). De locatie wordt nog bekend gemaakt.

Voor meer info, zie CAOP: www.caop.nl

Gegevens

Begin:
25 september 2019
Einde:
26 september 2019
Evenement Categorie:

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer