Agenda

Inzendingen voor de Agenda zijn welkom: via Mailformulier of E-mail

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Onderwijsavond met Joke Broekema, Jan Fasen en Hartger Wassink

9 december 2021 @ 19:30 - 21:30

Thema van de NIVOZ-Onderwijsavonden voor de periode 2021 – 2022 is I am not a Robot. Naar humanisering van het onderwijs.

Het is tijd voor een humanisering van het onderwijs. In de nieuwe reeks NIVOZ-onderwijsavonden in het schooljaar 2021-2022 onderzoeken we hoe we het menselijke in het onderwijs kunnen terugbrengen, dan wel behouden.
Sprekers zijn onder anderen psychiater Dirk de Wachter, Kinderombudsman Margrite Kalverboer en Aziza Mayo, directeur Onderzoek en Ontwikkeling bij NIVOZ.

Data NIVOZ-onderwijsavonden 2021-2022

Locatie en tijd

De NIVOZ-onderwijsavonden vinden normaliter plaats in theater Maitland op landgoed De Horst in Drieberen. Maar door de onzekere coronasituatie en de RIVM-maatregelen is het nog mogelijk dat de avond een online webinar wordt, via Zoom en/of in een studio op landgoed De Horst in Driebergen.
De avond begint in elk geval om 19.30 uur en eindigt rond 21.30 uur. Vanaf 19.15 uur is de deur (al dan niet digitaal) open.

Meer info bij NIVOZ: https://nivoz.nl

Deze tweede NIVOZ-onderwijsavond was aanvankelijk op 10 november ‘live’ geprogrammeerd, maar kon door ziekte niet doorgaan. I.v.m. met geldende corona-regels laten we de avond nu online plaatsvinden.

Gegevens

Datum:
9 december 2021
Tijd:
19:30 - 21:30
Evenement Categorie:

Locatie

Online

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer