Thuiszorgmedewerkers Emmen in actie tegen loondumping

wij zijn de thuiszorgMedewerkers van de thuiszorg in Emmen pikken niet langer dat de gemeente hun vak helemaal uitkleedt. Emmen heeft in de nieuwe begroting een onmenselijk laag bedrag uitgetrokken voor de thuiszorg.

Geen enkele andere gemeente in Nederland heeft zo weinig over voor de huishoudelijke zorg. Vanaf 2013 moeten medewerkers uren inleveren en krijgen zij waarschijnlijk ook nog eens 30 procent minder loon, áls zij hun baan al behouden.

Dinsdagavond 11 september 2012 om 19.00 uur houden de thuiszorgmedewerkers uit protest tegen de bezuinigingen een blokkade-actie voor het gemeentehuis van Emmen. Tientallen huishoudelijke hulpen die lid zijn van Abvakabo FNV hebben zich verenigd in de actiegroep Wij zijn de thuiszorg Emmen. Ook in andere steden zijn Wij zijn de thuiszorg-actiegroepen opgericht.

Het nieuwe Wmo-beleid, Emmer Courant. In dit dossier nieuws en artikelen over de Wmo-protestacties van o.m. AbvaKabo FNV en lokale partijen: https://emmercourant.nl/dossiers/103/het-nieuwe-wmo-beleid

Zie verder: www.wijzijndethuiszorg.nl (Website is opgeheven)

Zie ook: Thuiszorgmedewerkers Emmen in actie: www.abvakabofnv.nl/nieuws/nieuws/thuiszorgmedewerkers-emmen-in-actie (Site AbvaKabo FNV is opgeheven)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Godfried Bomansstraat 8, Unit 15
4103 WR Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

Stichting Beroepseer

© Stichting beroepseer