Presentatie “Actieplan AWBZ” van het Ministerie van Volksgezondheid

De Stichting Beroepseer was aanwezig op 28 augustus 2007 bij de presentatie van het “Actieplan AWBZ” van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport – VWS.

Staatssecretaris Jet Bussemaker lichtte het Actieplan toe en zei dat het belangrijkste thema van het plan het terugdringen van de bureaucratie in de gezondheidszorg is. Daartoe is een “Meldpunt bureaucratie en regeldruk” op de website van het Ministerie opengesteld en komt er binnenkort een “Vliegende brigade” die knelpunten van de bureaucratie gaat aanpakken in de instellingen.
Het Ministerie heeft ook praktijkstages ingevoerd waarin VWS-medewerkers een of twee dagen meelopen met professionals op de werkvloer om een beter beeld te krijgen van de effecten van beleid en regels in de praktijk.
De Stichting Beroepseer ziet in dat laatste vooral een mooi resultaat van haar inspanningen in het afgelopen jaar om mensen op de werkvloer en het ministerie dichter bij elkaar te brengen.

Lees Verslag van de presentatie “Actieplan AWBZ” van het Ministerie van Volksgezondheid op 28 augustus 2007: Bureaucratie wordt aangepakt: https://beroepseer.nl/publicaties/Verslag%20Actieplan%20AWBZ.pdf

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer