Nieuwe website van medisch specialisten

medisch_specialisten_kwaliteitskoepelOp 8 juni 2011 is de website Kwaliteitskoepel Medisch Specialisten i.o. gelanceerd, een samenwerkingsverband van 29 medisch specialistische wetenschappelijke verenigingen en de Orde van Medisch Specialisten, met als doel het bevorderen van de kwaliteit van de medisch-specialistische zorg in Nederland.

De kwaliteit van de medisch-specialistische zorg vormt het bestaansrecht van medisch specialisten. De ontwikkeling en implementatie van richtlijnen en normen behoort dan ook tot de taak van de beroepsbeoefenaren zelf. Op basis van actuele wetenschappelijk gevalideerde inzichten werken medisch specialisten elke dag samen met elkaar en andere betrokkenen aan het borgen en verbeteren van de kwaliteit.

De Kwaliteitskoepel Medisch Specialisten stelt de norm in de kwaliteit van de medisch-specialistische zorg in Nederland. Aan de hand van de kwaliteitsbibliotheek op de website worden richtlijnen en binnenkort ook indicatoren, kwaliteitsprojecten en -registraties inzichtelijk gemaakt.

Zie: www.kwaliteitskoepel.nl (Website is opgeheven)

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer