Medewerking gevraagd van burgers voor samenstellen Zorgagenda 2017 voor toekomstige minister VWS

De Raad voor de Volksgezondheid en Samenleving (Raad RVS) roept de hulp van burgers in om de belangrijke problemen in de zorg te kunnen oplossen. De Raad is zojuist van start gegaan met een nieuw project, het samenstellen van een beleidsagenda voor de toekomstige Minister van Volksgezondheid: De Zorgagenda.
De Raad RVS is een onafhankelijk adviesorgaan voor de regering en de beide kamers der Staten-Generaal en heeft tot taak strategische adviezen te geven over het te voeren beleid. Alle aspecten die van invloed zijn op de gezondheid en het functioneren van burgers in de samenleving worden bij de adviezen betrokken.

Op de website kunt u uw ervaringen met zorg of hulp invullen op een vragenlijst over belangrijke kwesties. Ook kunt u een boodschap meegeven voor de toekomstige Minister van Volksgezondheid. Wat zijn voor u belangrijke problemen en hoe zou u ze oplossen? Hoe kunnen we samen de zorg verbeteren?

Binnenkort worden de belangrijkste thema’s voor de komende jaren in kaart gebracht. Waar moet de nieuwe minister straks mee aan de slag? Welke problemen verdienen de komende jaren een oplossing? Met De Zorgagenda wil de Raad RVS een brug slaan tussen de zorg in Nederland en het zorgbeleid dat gevoerd wordt in Den Haag.

Vul de vragenlijst in. Met de antwoorden gaat de Raad aan de slag voor het vaststellen van de onderwerpen op de Zorgagenda: www.dezorgagenda.nl (site niet meer actief).

de zorgagenda

U P D A T E

De zorgagenda voor een gezonde samenleving, Raad RVS, april 2017: www.raadrvs.nl

Uitgebreide editie: De Zorgagenda voor een gezonde samenleving, Raad RVS, 8 februari 2018: www.raadrvs.nl

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer