Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs: Aanvraag indienen voor onderzoeks- en uitwisselingsbeurs vóór 15 januari 2020

Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs, voor journalistiek onderzoek en uitwisseling in de Lage Landen

Ook in 2020 kunnen journalisten een aanvraag doen in het kader van de Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs (VNJB). De Vlaamse en Nederlandse overheden dragen 22.000 euro bij voor journalistieke producties en uitwisselingsprojecten.

De beurs wordt voor de zeventiende keer uitgereikt. Wie een aanvraag wil indienen heeft daar tot 15 januari 2020 de tijd voor. Een onafhankelijke jury zal de aanvragen wegen.

Nieuw is dat freelancers vanaf nu bij specifiek de uitwisselingsbeurs ook een honorariumvoorstel mogen opnemen, waar voorheen alleen reis- en verblijfkosten werden vergoed. Voor de onderzoeksbeurs worden als vanouds een honorarium en reis- en verblijfkosten vergoed.

Voorwaarden voor de uitwisselings- en onderzoeksbeurs staan op de site van de Buren, het Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat in Brussel. Klik hier: www.deburen.eu/project/36/de-vlaams-nederlandse-journalistenbeurs

Aanvraagronde Vlaams-Nederlandse Journalistenbeurs 2020 geopend, Villamedia, 18 december 2019: www.villamedia.nl/artikel/aanvraagronde-vlaams-nederlandse-journalistenbeurs-2020-geopend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Wij houden u graag op de hoogte van actuele ontwikkelingen binnen Stichting Beroepseer.  Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Dan kunt u zich hieronder aanmelden.

Contact

Adres:
Multatulilaan 12
4103 NM Culemborg

Email:
info@beroepseer.nl

© Stichting beroepseer